Brands & samenwerkingen

Met merken en creators zetten we samenwerkingen op om brands te boosten door onvergetelijke ervaringen, campagnes, branded videos en creative concepten te creëren waarmee honderdduizenden fans worden bereikt door het jaar heen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op via [email protected]

Hieronder ziet u een portfolio van de merken waarmee we samenwerken.

Samsung / Gear VR campagne

Voor Samsung hebben we een begeleidende campagne opgezet met 2 influencers rondom de #DYTG2017 ter promotie van de Samsung gear VR.

Tijdens deze campagne beleven de influencers zelf hoe veel vrijheid en plezier het gebruik van een samsung gear VR kan zijn. Aan het einde van de video worden kijkers opgeroepen om de gear VR zelf te testen samen met de influencers tijdens de #DYTG2017.

Media Markt / Vlog-style instructie videos

Voor media markt hebben we een training gemaakt waarbij door de inzet van vlog-style video’s nieuwe medewerkers getraind worden.

Tijdens deze video’s krijgen nieuwe (vaak jonge) medewerkers van Media Markt een instructies over de werkzaamheden in vlog-style. Op deze manier spreekt de content de doelgroep beter aan.

mediamarkt-500px
entertainment-one-500px

Entertainment One / Alles voor elkaar

Voor entertainment one hebben we een influencer campagne opgezet waarbij door middel van instagram de nieuwe film ‘Alles voor elkaar’ werd gepromoot.

Universal / Film premieres

Voor Universal hebben we verschillende influencer campagnes gedraaid rondom film premières.

OUIJA; Voor de film premiere van OUIJA hebben 11 influencers de screening bijgewoond en een instagram post geplaatst rondom het horror thema van deze film.

SING; Voor de filmpremière van SING hebben 2 influencers de première bijgewoond en een instagram post gemaakt ter promotie van de film.

universal

© 2018 EIK Media & Events. All rights reserved.